Muziekvereniging

“Door Samenwerking Sterk”

90 jaar!

3 dagen   –   1 groots feest

In het weekend van 23-25 juni 2017 was Het Zwaluwnest in Ter Aar the place to be! Muziekvereniging ‘Door Samenwerking Sterk’ uit Aarlanderveen bestaat  90 jaar, en vierde dit uitgebreid;

Vrijdagavond met een besloten feest voor alle leden, met een optreden van partyband Cooldown 7, inclusief enorme blazerssectie.

Zaterdag begon de middag met een serenade van meer dan 100 muzikanten, die tegelijkertijd op verschillende plaatsen in het dorp een mini optreden gaven. ’s Avonds trad DSS zelf op onder het zichtbaar genot van de vele gasten.

Zondag stond in het teken van optredens van bevriende muziekverenigingen en diverse workshops, waaronder een workshop Japanse trommels.

Aanpak

In het voortraject hebben wij uitvoerig contact gehad met onze opdrachtgever over hoe dit weekend er precies uit gaat zien. Door gerichte vragen te stellen werd het ons al snel duidelijk dat dit niet ‘zomaar’ een feestje ging worden.

Door de vele activiteiten, zowel binnen als buiten, werd er van ons een flexibele houding gevraagd. Dat is iets waar wij in uitblinken.

Zo werd tussen vrijdag en zaterdag ‘even’ de zaal 90 graden omgedraaid. Door alle techniek dusdanig slim op te bouwen, kon deze handeling zeer snel worden gerealiseerd.

3 dagen een groots feest

Bundeling van krachten

Pro Audio

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op